Wat doen we?

Professionele en budgetvriendelijke websites


U bent op zoek naar een bedrijf die u een professionele, overzichtelijke en betaalbare website kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij een persoonlijke aanpak en goede afspraken vooraf wordt het project met behulp van een duidelijke visie en een goede opvolging tot een goed einde gebracht. Ook het opfrissen van bestaande websites behoren tot ons aanbod.

Kortom, van een simpele homepagina tot een uitgebreide website, bij Akoni.be bent u aan het juiste adres!


Content Management Systeem


Wat is een Content Management Systeem? Dit is een aparte module die wordt geïnstalleerd bij de website. Dit onderdeel beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord kan worden gebruikt om de inhoud van de website zelf aan te passen. Dergelijk CMS wordt op maat van uw website ontwikkeld. Dit betekent dat u door gebruik te maken van een eigen CMS u slechts éénmalig 1 ontwikkelingskost betaalt.


Uw eigen webshop


Online uw aankopen doen! Een activiteit die in België, in navolging van Nederland steeds populairder wordt. Een webshop, ook wel e-commerce genoemd, is eigenlijk een eigen winkel, maar dan op het internet. Ook hier kunt u net als bij de ontwikkeling van een website kiezen voor webshop die zeer basic is, maar kunt u ook geheel naar uw wens een webshop met bijhorend beheersysteem laten bouwen.

Wij stellen in samenspraak met u een planning voor die volledig naar uw idee wordt uitgewerkt. Er is zoals in de meeste webshops ook mogelijk om betalingen aan te bieden via Bancontact. Hiervoor maken we gebruik van de Sisow (sisow.nl) module.


Pilar - werfopvolging


Pilar is een webapplicatie die ontwikkeld wordt op maat van uw behoeften. Dit pakket is vooral bedoeld om op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier aan werfopvolging te doen.

Pilar is een pakket waar u op uw werf met behulp van een mobiele app of een mobiele website al uw informatie ingeeft in het systeem, en waar dit nadien kan gesynchroniseerd worden in het administratief gedeelte waar alle nodige informatie kan worden afgedrukt achteraf.


Mobiele toepassingen


Bij elk nieuw websiteproject is er mogelijkheid tegen een kleine meerprijs de website te laten aanpassen volgens het toestel waarop deze wordt bezocht. Dit heet Responsive Webdesign. Wordt uw site nu op een smartphone, een tablet, een laptop of een vaste computer bekeken, altijd krijgt de bezoeker een overzichtelijke een aangenaam ogende website te zien.

Hebt u reeds een website, dan kunnen we een aparte mobiele website ontwikkelen die automatisch wordt opgeroepen wanneer de website opgevraagd wordt op een smartphone of een tablet.


Social Media Consultancy


Wil jij voor jouw bedrijf ook "iets" doen met Sociale Media? Je hebt een Facebookpagina, maar hebt geen idee wat je wanneer moet plaatsen?
Wij kunnen u helpen! Akoni.be stelt samen met u een plan op welke Sociale Media voor u belangrijk zijn. Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin,... Wat gebruikt wordt, is bepaald aan de hand van de doelgroep van uw bedrijf!

Aarzel niet, en start met sociale media!