Wat is Pilar?

Pilar is een werfopvolgingssysteem. Bedoeling van dit programma is dat, wanneer u op een werf aan het werk bent, op een vlotte manier de registratie van uren, gebruikte materialen, vervoerskosten,... kan worden ingevoerd. Waarschijnlijk gaat er ook bij jouw bedrijf dagelijks geld verloren door materialen die worden gebruikt op de werven zonder dat deze worden aangerekend. Het blaadje waarop het werd geschreven is verloren geraakt, of is onleesbaar en dan wordt het al snel niet opgenomen in de kostenberekening. Dit probleem is dankzij ons pakket verleden tijd! Dankzij Pilar kan alle info rond een project worden ingegeven, en is het meteen te zien bij u op kantoor. Alles wordt gecentraliseerd en kan worden afgedrukt zonder dat er ook maar 1 minuut extra werk aan is.

Waar kan ik Pilar gebruiken en hoe?

Wanneer u beschikt over een tablet (Android of Ipad) met een internetverbinding via een mobiel netwerk (voorbeeld Mobistar, Proximus, Telenet Mobile, Mobile Vikings,...) dan kunt u in gans België gebruik maken van ons pakket. Wilt u echter geen gebruik maken van een mobiele internetverbinding, dan kunt u Pilar ook gebruiken via uw smartphone of dankzij een WIFI-verbinding. Er is ook mogelijkheid om een offline “app” te ontwikkelen die op de tablet of de smartphone kan gebruikt worden. Nadeel hiervan is dat de gegevens niet meteen zichtbaar zijn bij u op kantoor als u niet beschikt over een internetverbinding bij moment van ingave. Omwille van de laatste reden is het steeds aan te raden om te werken met een toestel die beschikt over mobiel internet.

Is Pilar een standaardpakket?

Pilar is geen standaardpakket. Er is een basisversie voor handen die de meest belangrijke zaken, nodig om aan werfopvolging te doen, bevat. Maar ons pakket kan worden ontwikkeld op maat volgens uw wensen en volgens behoeften van uw bedrijf.

Hoeveel kost het?

Indien u interesse hebt dan kunnen wij langskomen voor een vrijblijvende demo en wordt er op maat van uw wensen een vrijblijvende gratis offerte opgesteld. Wenst u een vrijblijvende demo? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Ik wens een demo van Pilar

Firmanaam *
Contactpersoon *
Sector
Straat + Huisnr *
Postcode + Gemeente *
Telefoon *
Emailadres *
* = verplichte velden